Horticept! Uw ogen en oren in de markt!

Basis van het Horticept concept is een heldere en gestructureerde inkoop dienstverlening. Omdat u niet dagelijks in alle belangrijke productie gebieden kan zijn heeft u een betrouwbare partner nodig die dit voor u kan doen. Horticept is door zijn jarenlange ervaring en kennis van de markt de perfecte partner hiervoor.

Onze inkopers zijn constant in contact met de markt en bezoeken de top van de Nederlandse, Belgische en Duitse kwekers zeer regelmatig. Middels een uniek systeem heeft u direct de mogelijkheid om alle gecontroleerde productie van deze bedrijven direct on line bij ons te bekijken en in te kopen.

Wij werken met een zorgvuldig geselecteerde groep producenten die in nauwe samenwerking met onze klanten tot stand is gekomen. Daarbij tellen natuurlijk zaken als prijs en kwaliteit maar even zeer ook zaken als continuïteit en betrouwbaarheid.

Omdat wij van mening zijn dat u alleen optimaal kan worden beleverd als de gehele keten van producent tot consument goed is geregisseerd hanteren wij een zeer open wijze van werken. Juist hierdoor kan iedereen in de keten optimaal op de uiteindelijke wensen van de consument inspelen.