Horticept staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Een modern logistiek proces is van essentieel belang om kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Daarom is het goed om te weten dat Horticept de beschikking heeft over een zeer modern logistiek systeem. Op ons splinter nieuwe logistieke centrum op het Trade Parc in Naaldwijk hebben wij als eerste tuinplanten specialist in Nederland direct aansluiting op het logistieke centrum voor bloemen en planten in Nederland. Door deze unieke locatie te combineren met een ultra modern orderverwerking systeem kunnen wij uw orders op een zeer snelle en betrouwbare wijze verwerken.

Vanaf het moment van bestellen tot het moment van uitleveren beheersen wij het gehele logistieke proces. Zodra uw order bij ons in het systeem staat organiseren wij middels vaste transport partners de gehele aanvoer en afvoer van uw orders. Middels een geavanceerd systeem hebben wij op elk moment inzicht in de status van uw order. Doormiddel van een scan systeem kunnen wij op elk moment garanderen dat uw order met de grootste zorg en nauwkeurigheid wordt verwerkt. Tevens informeren wij u over de te ontvangen goederen. Dit zelfs in detail op CC kar nivo. Dit maakt een snelle en betrouwbare goederen ontvangst in de winkel mogelijk.

Om de kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde kwekers. Om er op toe te zien dat alle producten voldoen aan de gestelde eisen worden deze kwekers regelmatig aan kwaliteitscontroles onderworpen. Daarnaast worden alle goederen bij ontvangst in onze hal aan een zorgvuldige kwaliteitscontrole onderworpen door onze vakbekwame kwaliteitscontroleurs.

Door dit optimaal georganiseerde proces en een zeer snelle verwerking kunt u er op rekenen dat uw klant altijd een vers kwaliteitsproduct ontvangt. De kern van een optimaal functionerende winkelvloer.