Links

www.floreac.com

Een van europas leidende bedrijven op het gebied van kamerplanten, productie en verkoop. Middels een zeer modern logistiek systeem zijn Horticept en Floreac als strategische partners aan elkaar verbonden. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

www.anthos.org De officiƫle vertegenwoordiger van groothandelaren in bloembollen en boomkwekerijproducten. Zij komen op voor de belangen van beide bedrijfstakken en meer informatie over deze activiteiten vind u op deze website.

www.seeplant.ch

De agent en strategische partner van Horticept in Zwitserland. Samen met Horticept heeft Seeplant een zeer vernieuwend concept voor de belevering van tuinplanten in Zwitserland ontwikkeld. Zwitserse traditie en betrouwbaarheid gekombineerd met een optimale logistiek en marketing.

www.s-pr.ru

De agent en strategische partner van Horticept in Rusland. Samen met Horticept heeft SPR een optimaal aanbod samengesteld voor deze markt. Door een zeer breed gesorteerde moderne cash en carry te combineren met een actief bemiddelingssysteem kunnen wij op vrijwel elke wens van de klant inspelen.

www.tsd.nl De partner in automatisering. In samenwerking met TSD automatisering hebben we in de afgelopen jaren ons systeem kunnen uitbouwen tot een van de modernste in deze branche. GeĆÆnteresseerd? Kijk snel op de site.

www.floramedia.nl De strategische partner voor Horticept in het ontwikkelen van klant gerichte marketing oplossingen. Van label tot complete winkel presentatie. Middels een speciaal voor Horticept ontwikkelde formule kunnen we optimaal inspelen op uw wensen.