Van harte welkom bij Horticept

Horticept is de partner voor het ontwikkelen van retail concepten voor de verkoop van tuinplanten. Door moderne logistieke en marketing methoden te combineren met jaren lange ervaring en kennis van de producten en het assortiment bieden wij totaal oplossingen voor elke winkelvloer.

Centraal in de typische Horticept aanpak staat partnerschap. Samen met u als klant bedenken wij voor elke winkelvloer de optimale retail oplossing. Daarbij kijken we met name naar een optimale verkoop van tuinplanten aan uw klant. Dat betekent middels een optimale presentatie een zo hoog mogelijk rendement per vierkante meter winkelvloer te behalen. Centraal staan daarbij:

  • Professionele inkoop dienstverlening
  • Een open inkoop structuur met geselecteerde kwekers
  • Een efficiĆ«nt logistiek proces voor een optimale bevoorrading
  • Een optimaal voorraadbeheer op de winkelvloer
  • Een breed pakket van op maat gemaakte marketing oplossingen

Middels deze totaal aanpak belevert Horticept toonaangevende retailers van tuinplanten in 9 landen in Europa. Samen met deze klanten hebben we een groot aantal zeer succesvolle retail concepten in de markt gezet en de ontwikkelingen staan niet stil. Wat de Horticept aanpak voor u zou kunnen betekenen. Kijk voor een eerste indruk eens rond op onze site of neem contact op met een van onze medewerkers.